Évente 500 órát tölt a konyhában. Ön elégedett vele?

Ki ne tapasztalta volna, hogy ha örömmel főz, akkor a végeredmény is sokkal finomabb lesz? És gondoljunk csak bele, mennyivel jobb főzni egy jól felszerelt, szép és kényelmes konyhában!

Új csempe, beépített konyhabútor, beépíthető konyhagépekkel (hűtő, mosogatógép és sütő) – ez csak néhány példa arra, hogy a lakásvásárláson vagy lakáshitel-kiváltáson kívül mi mindenre fordítható még a lakás-takarékpénztári megtakarítás.

Ha például 4 éven keresztül havi 20 ezer forintot takarít meg az Aegon Lakástakaréknál, akkor a 4. év végére több mint 1,2 millió forintot* gyűjthet össze, amiből közel 300 ezer forint az állami támogatás**. A fenti megtakarítás kiegészíthető 1,5 millió forint lakáskölcsönnel az előtakarékoskodó hitelképessége esetén, így összesen 2,8 millió forinttal gazdálkodhat. Ez az összeg segíthet Önnek abban, hogy a főzés igazi élmény legyen hétköznapjaiban!

Gondolkodjon előre, kezdjen el már ma megtakarítani lakáscélú terveire!

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek >>

* A kalkuláció az Aegon Kamat Fix 4 módozata alapján került meghatározásra. A módozati paramétereket az Üzletszabályzat tartalmazza.EBKM állami támogatással 10,68%, állami támogatás nélkül –0,83%. Referencia THM: 7,64%. Az EBKM és a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

** Az állami támogatás mértéke törvényben biztosított (a befizetett betétek 30%-a, de maximum évi 72 000 Ft) és legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.