Évente több mint 4000 órát tölt otthonában. Meg van vele elégedve?

Otthonunkban pihenjük ki a nehéz napok fáradalmait, oda hívjuk meg barátainkat, ott ünnepeljük meg a fontos családi eseményeket. Vajon olyan hely ez, amiről mindig is álmodtunk?

Mostanában óvatosabbak vagyunk a hitelfelvételek kapcsán, így aztán lakáscélú álmainkról is könnyebben lemondunk. Pedig éppen az otthonunk az, amire megéri költeni: mi is lehetne fontosabb a saját komfortérzetünknél?

A lakáscélhoz szükséges anyagi fedezet előteremtésére biztonságos megoldást nyújtanak az egyre népszerűbb lakás-előtakarékossági termékek, melyeknél a havi rendszeres megtakarításokra 30 százalékos állami támogatás jár.*

Ha például 6 éven keresztül havi 20 ezer forintot takarít meg az Aegon Lakástakaréknál, akkor a 6. év végére körülbelül 1,9 millió forintot gyűjthet össze, amiből több mint 400 ezer forint az állami támogatás**. A fenti megtakarítás kiegészíthető 2,4 millió forint lakáskölcsönnel az előtakarékoskodó hitelképessége esetén, így összesen 4,4 millió forinttal gazdálkodhat.

Az így megtakarított összeg nemcsak lakásvásárlásra, házépítésre vagy lakáscélú hitel kiváltására fordítható, hanem a meglévő ingatlan felújítására is. Így például a fűtés korszerűsítésére, nyílászárócserére, beépített konyhabútorra, tetőtér-beépítésre, sőt még klímaberendezésre és napelemekre is!

Egy lakáson vagy egy házon mindig lesz mire költeni. Gondoskodjon róla már ma, hogy legyen miből!

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletek >>

* Az állami támogatás mértéke törvényben biztosított (a befizetett betétek 30%-a, de maximum évi 72 000 Ft) és legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.

** A kalkuláció az Aegon Kamat Fix 6 módozata alapján került meghatározásra. A módozati paramétereket az Üzletszabályzat tartalmazza.EBKM állami támogatással 7,48%, állami támogatás nélkül –0,39%. Referencia THM: 7,64%. Az EBKM és a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.