Bankkártyás díjfizetés

Bankkártyás díjfizetés indítása

Bankkártyás fizetés elindításához kattintson a megfelelő gombra!

Amennyiben már rendelkezik online ügyfélszolgálati fiókkal (vagy most regisztrálna), kérjük kattintson a rendelkezem gombra. Amennyiben még nincs online ügyfélszolgálati fiókja, kérjük kattintson a nem rendelkezem gombra. Utóbbi esetben szerződésszámával és születési dátumával tud befizetést indítani.

FONTOS!

Fizetéshez szükség lesz a szerződésszámára: L +7 számjegy, melyet megtalál számlakivonatán vagy az Online ügyfélszolgálati fiókjában.
Az Aegon Lakástakarék a bankkártyás fizetésért nem számol fel semmilyen díjat. Az egyéb banki tranzakciós költségekről érdeklődjön számlavezető bankjánál.

A befizetett lakástakarék megtakarítás 1-5 munkanapon belül a Lakástakarék bankszámlaszámán jóváírásra, onnan pedig 4 munkanapon belül az Ön megtakarítási számláján könyvelésre kerül. Ezt követően az Online Ügyfélszolgálaton a Számla adatok menüben Ön ezt bármikor megtekintheti.

Segítségre van szüksége?

Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1-477-4884-es telefonszámon és válassza a 3-as menüpontot, hogy közvetlenül beszélhessen munkatársainkkal.
Ne feledje: A lakástakarék-számla az egyik legkedvezőbb lakáscélra fordítható megtakarítás!
Ha teheti, használja ki a lehetőséget és többszörözze meg a 30%-os állami támogatást!*

* Az állami támogatást törvény biztosítja mértéke a befizetett betétek 30%-a, de évente legfeljebb 72 000 Ft. A maximális támogatást úgy érheti el, ha havonta 20 000 forintot befizet. Csak akkor jár az állami támogatás, ha a megtakarítást lakáscélra költi, és ha legalább 4 évig takarékoskodik, mielőtt felvenné a pénzt. Az állami támogatás legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár. Aegon Otthon termékcsalád esetén: EBKM – megtakarítási időtől függően – állami támogatással 4,22 – 10,72%, állami támogatás nélkül -0,62 – -1,52%. Az EBKM-et az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével határoztuk meg, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek a www.aegonlakastakarek.hu oldalon elérhető Lakástakarék Üzletszabályzatban.