Jelenleg nincs szükségem a megtakarításra, milyen további lehetőségeim vannak?

  • Dönthet úgy (szerződés módosítása nélkül is), hogy folytatja a betétbefizetést, amelyre a megtakarítás első 10 évében megilleti az állami támogatás. Ez a befizetés csökkenti az igénybe vehető lakáskölcsön összegét, így csak azok számára javasolt, akik lakáscélú felhasználás esetén nem szeretnének lakáskölcsönt felvenni.
  • Érdemes a szerződés megtakarítási idejét és egyben a szerződéses összeget növelnie (5; 6; 8 vagy 10 évre) annak, aki a megtakarított összeget a későbbiekben lakáskölcsönnel szeretné kiegészíteni.
  • A szerződés módosításához szükséges a Változásbejelentő és szerződésmódosító nyomtatvány  kitöltése és benyújtása az AEGON Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. postacímére : 1397 Budapest, Pf.: 33.
    Kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyfélszolgálatunkkal (telefonszám: 06-1-477-4884), vagy személyes tanácsadójával!
  • Szerződésmódosítás esetén a mindenkori hirdetmény szerinti szerződés módosítási díjat kell megfizetni. (Amennyiben ezen díjak nem kerülnek befizetésre, akkor az a beérkező befizetésekből kerülnek levonásra).
  • A szerződés módosítását követően a csoportos beszedési megbízás újraindul a havi kötelezettségek teljesítése érdekében, azonban a kiutalási időszakban szünetelő megtakarítás összegét utólag, egyszeri befizetéssel érdemes a csoportos beszedés újraindulásával egyidejűleg pótolni.)