Szerződéskötés

Az Aegonnál most akár 0 Ft-os számlanyitási díjjal nyithat lakástakarék-számlát!

Az Aegon Otthon termékcsalád esetében a számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, de most 0 Ft-os számlanyitási díjjal nyithat lakástakarék-számlát, ha lakásbiztosítását vagy nyugdíjpénztári megtakarítását is az Aegonra bízza.

A szerződéskötés menete

  1. ajánlati nyomtatvány kitöltése
  2. személyes beazonosítás
  3. ajánlat elfogadása, szerződés létrejötte

Az ajánlati nyomtatványt kitöltheti online, az alábbi gombra kattintva, vagy kérheti személyes tanácsadónk közreműködését!

 Online szerződéskötés >>

  • Online szerződéskötés esetén Önnek nem kell mást tennie, mint a kalkuláció után a felületen kitölteni az adott nyomtatványt és a szerződéskötés elindítása gombra kattintva elküldeni azt.
    Ha munkatársunk segítségével kötné meg szerződését, kérje személyes tanácsadónkat, akivel az Önnek megfelelő időpontban, egy személyes találkozón kiszámolják az Önnek leginkább megfelelő módozatot, kitöltik az ajánlatot, illetve megtörténik a beazonosítás.
  • A törvényi előírásnak megfelelően szükség van a személyes beazonosításra, melyre tanácsadóink segítségével, az Önnel egyeztetett időpontban kerül sor. Ehhez szükség lesz érvényes, személyi okmányaira (személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya). Ezután Önnek már nincs más teendője, munkatársunk eljuttatja részünkre az ajánlati nyomtatványt.
  • A hibátlan ajánlat elfogadásáról a Lakástakarék, a beérkezéstől számított 30 napon belül, írásban nyilatkozik, és ezzel létrejön a szerződés. A szerződés felépítéséről és tartalmáról részletesen Üzletszabályzatunkban olvashat.

Amit a szerződéskötés előtt mindenképpen tudni kell!

Egy naptári évben egy személy csak egy szerződésre veheti igénybe az állami támogatást. Ezért célszerű még a szerződéskötés előtt utánajárni, hogy a megjelölt kedvezményezettre vonatkozóan igényeltek-e állami támogatást.

Az állami támogatás feltételeit erről szóló tájékoztatónk tartalmazza.

ONLINE KÖTÉS

Ide kattintva elindíthatja a szerződéskötési folyamatot.

SZEMÉLYES TANÁCSADÓ

Kérje tanácsadónkat, aki személyesen segít Önnek a lakástakarék-számla megnyitásában!

TELEFONOS SEGÍTSÉG

Call Centerünk munkatársai örömmel segítenek Önnek a belépési folyamatban, kérdései megválaszolásában.
06-1-477-4884

Otthonteremtési kalkulátor

Számold ki, mekkora összeget tudnál otthonodra fordítani megtakarításaiddal!8 000 Ft

4 év
5 év
6 év
8 év
10 év
1 040 000 Ft

Kedves Érdeklődő! Sajnos a jogszabályi előírások miatt 16 éves kor alatt Ön nem léphet be pénztárunkba és nem küldheti el adatait online.
Érdekel a kedvezmény!
Az Ön neve*

Az Ön email címe*

Az Ön telefonszáma*

irányítószám*

Kérjük adja meg a születési dátumát!*

yes Az űrlap elküldésével elfogadom az adatkezelési tájékoztatást!