Jogi Nyilatkozat

Az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. (Aegon Lakástakarék) weboldalain megjelenő adatok és információk kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Azok tartalma folyamatosan frissítésre kerül, ennek ellenére azonban nem áll módunkban az információk esetleges hiányossága, pontatlanság esetére, illetve az illetéktelen hozzáférésekből, a honlap használatára képtelen állapotából, illetve a nem megfelelő működésből eredő károkért felelősséget vállalni.

 

Szerzői jog

www.aegonlakastakarek.hu Portál tartalmának szerzői joga az Aegon Lakástakarékot illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

 

Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.
Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára.
Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.
A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.
www.aegonlakastakarek.hu Portálon található, hírügynökségi forrásokon alapuló cikkek közlése tilos.

 

Képek felhasználása

www.aegonlakastakarek.hu Portálon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A  Portálon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

 

Egyéb

Tilos a Portál tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni.
Tilos a Portál tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.
A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.
A Portál nem helyez el semmilyen, az Aegon tevékenységéhez nem kapcsolódó hirdetést.