Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat, adatvédelem

Az Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaságnak (továbbiakban: Aegon Lakástakarék) számára kiemelt fontosságú cél a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. Az Aegon Lakástakarék elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a látogatók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. Az Aegon Lakástakarék a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.

A Lakástakarék Adatvédelmi Nyilatkozatát itt találja >>

Honlapunk azon oldalai, amelyeken ügyfeleinktől bizalmas információkat kérünk be, biztonságos oldalak. Az ilyen oldalakon a böngésző program alsó sorában megjelenő kis lakat jelzi, hogy a megadott adatokat illetéktelenek nem láthatják. Az ügyfél adatait itt 256 bites kétkulcsos SSL-es eljárással titkosítjuk, ami az információbiztonság terén az egyik legjobb létező technika. Az SSL titkosítási eljárás egy privát és egy nyilvános kulccsal rendelkező asszimetrikus kulcspár, amelynek sajátossága az, hogy a publikus kulccsal kódolt üzenet csak a privát kulccsal dekódolható. Ennek köszönhetően a webszerver és ügyfél közötti adatforgalmat más – illetéktelen kíváncsiskodó – nem láthatja.
Biztonsági tanúsítványunkat az elismert, minősített hitelesítés szolgáltató, a Netlock Kft. bocsátotta ki.

Tájékoztatjuk, hogy a www.aegonlakastakarek.hu honlapon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, esetleges módosulásáért az Aegon Lakástakarék felelősséget nem vállal.

Az Aegon Lakástakarék által nyújtott szolgáltatások hatályos feltételeit az Üzletszabályzat és Hirdetmények tartalmazzák. Az Aegon Lakástakarék nem vállal felelősséget a honlappal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából eredő károkért.

A honlapon megjelenő nevek, kifejezések, logók, képek, grafikák, elgondolások, adatok és információk védjegyoltalom, illetve szerzői jogi védelem alatt állnak. Ennek megfelelően az Aegon Lakástakarék előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, az internetes honlapról származó tartalom, vagy tartalomrész bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.

Data protection statement of Aegon Home Savings Fund_2018.05.25