Sajtószoba

Kombinált hitel

Kalkuláljon most!

Állítsa be, hogy mekkora összeget és
mennyi ideig szeretne félretenni!


5 000 Ft

20 000 Ft


4 év 5 év 6 év 8 év 10 év


(Teljes megtakarítás + kölcsönlehetőség)

Sajtószoba

Megkezdte működését az Aegon Lakástakarék >>

Megkezdte működését az Aegon Lakástakarék Zrt. Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. 2 milliárd forintos alaptőkével hozta létre a lakástakarékpénztárát, amely a piac negyedik szereplőjeként 15-20 százalékos részesedés elérését célozta meg az új eladásokban.

 

Évente legalább 200 napon használja a fűtést otthonában. Elégedett vele? >>

Előfordult már Önnel, hogy pénzkidobásnak érezte a magas fűtésköltséget, hisz hiába fizet akár több tízezer forintot havonta, még sincs elég meleg a lakásában? A fűtésrendszerek az idő múlásával sajnos elavulnak, ezáltal jóval alacsonyabb hatásfokkal működnek.

 

Évente 700-szor nyitja ki az ablakot. Ön elégedett vele? >>

Manapság az egyik leghasznosabb, és hosszú távon biztosan megtérülő befektetés a nyílászárók modernizálása, hiszen a meleg közel 40%-a a nyílászárókon át távozik. A trend egyértelműen a műanyag nyílászárókra történő csere, holott egyre több szakember foglalkozik már a jól bevált, régi fa nyílászárók felújításával is.

 

Évente több mint 4000 órát tölt otthonában. Meg van vele elégedve? >>

Otthonunkban pihenjük ki a nehéz napok fáradalmait, oda hívjuk meg barátainkat, ott ünnepeljük meg a fontos családi eseményeket. Vajon olyan hely ez, amiről mindig is álmodtunk? Mostanában óvatosabbak vagyunk a hitelfelvételek kapcsán, így aztán lakáscélú álmainkról is könnyebben lemondunk. Pedig éppen az otthonunk az, amire megéri költeni: mi is lehetne fontosabb a saját komfortérzetünknél?

 

Évente 500 órát tölt a konyhában. Ön elégedett vele? >>

Ki ne tapasztalta volna, hogy ha örömmel főz, akkor a végeredmény is sokkal finomabb lesz? És gondoljunk csak bele, mennyivel jobb főzni egy jól felszerelt, szép és kényelmes konyhában! Új csempe, beépített konyhabútor, beépíthető konyhagépekkel (hűtő, mosogatógép és sütő) – ez csak néhány példa arra, hogy a lakásvásárláson vagy lakáshitel-kiváltáson kívül mi mindenre fordítható még a lakás-takarékpénztári megtakarítás.

Indul az Aegon Lakástakarék - Napi Gazdaság Online >>

Negyedik szereplőként száll be a lakástakarékpénzár piacára az Aegon. A társaság 3 éven belül 100-150 ezer szerződéssel számol.

 

Megkezdte működését az Aegon Lakástakarék - Figyelő >>

Megkezdte működését az Aegon Lakástakarék Zrt. A pénztár sz új szerződések piacán 15-20 százalékos részesedést kíván elérni az első három évben

 

Hasítanak a lakáskasszák - Itt a negyedik szereplő - Portfólió >>

Az Erste után ma az elsősorban biztosítótársaságként ismert Aegon is bejelentette, hogy megkezdte működését saját lakás-takarékpénztára.

 

Versenytársat kapott az OTP, Erste, Fundamenta trió - hvg.hu >>

Az Aegon középtávon megtérülő befektetéssel számol, amit valószínűsít az, hogy a lakástakarékpénztárak penetrációja nagyon alacsony Magyarországon.

 

Lakástakarék változások - Eco.hu >>

Új pénzintézet, az Aegon Lakástakarék Zrt. jelent meg az eddig három szereplős lakástakarék-piacon. Ezzel szinte egyidőben módosult a lakástakarékok állami támogatásáról szóló kormányrendelet is, így például már az ingatlanlízing kiváltása is lakáscélnak minősül.

 

Itt az Aegon Lakástakarék - BankWeb >>

Hétfőn indul az Aegon Lakástakarék. A pénzügyi csoportnál úgy gondolják, negyedik szereplőként is van helyük a piacon, a penetráció ugyanis alacsony, a megtakarítási hajlandóság pedig nő. Az induló termék alacsony kamatú betétet és hitelt tartalmaz majd.

 

Név: Drevenka Edit, Aegon Magyarország PR osztály

Tel.: +36 1 476 5118

e-mail: drevenka [dot] edit [at] aegon [dot] hu
 

Hívjon minket!

06-1-477-4884

H-P: 8.00-16.00
CS: 8.00-20.00

Kérje személyes tanácsadónkat!

Kérje személyes tanácsadónkat