Aegon Otthon

Akciók

Kalkuláljon most!

Állítsa be, hogy mekkora összeget és
mennyi ideig szeretne félretenni!


5 000 Ft

20 000 Ft


4 év 5 év 6 év 8 év 10 év


(Teljes megtakarítás + kölcsönlehetőség)

Aegon Otthon

Aegon Otthon módozatok számlanyitási díjkedvezménnyel

Az Aegon Otthon termékcsalád esetében a számlanyitási díj a szerződéses összeg 1%-a, de most 0 Ft-os számlanyitási díjjal nyithat lakástakarék-számlát, ha lakásbiztosítását vagy nyugdíjpénztári megtakarítását is az Aegonra bízza.

 

100%-os díjkedvezménnyel elérhető akcióink >>
 

50%-os díjkedvezménnyel elérhető akcióink >>

 

Miért nyisson már ma lakástakarék-számlát?

Kedvező lakáscélú megtakarítási lehetőség:

 • 30% állami támogatás a betétbefizetésekre (maximum évi 72 000 Ft)1
 • fix betéti kamat a megtakarítás teljes időtartama alatt, melyet kamatadó sem terhel
 • a piacon elérhető banki betéti kamatoknál magasabb hozam érhető el az állami támogatással együtt (EBKM állami támogatással 4,22-10,72%, EBKM állami támogatás nélkül: -0,62--1,52%) lakáscélú felhasználás esetén2
 • ötféle megtakarítási idő közül (4-10 év között) választhat
 • a havi betét összege a futamidő alatt módosítható3
 • kiszámítható, tervezhető megtakarítás

Kedvező lakáscélú kölcsönlehetőség:

Ha a lakástakarék megtakarítás nem elég a lakáscél megvalósításához, a megtakarítási időszak végén előre rögzített kamatozású lakáskölcsön igényelhető. Így a megtakarított összeg akár több mint a kétszeresével is rendelkezhet.

 • alacsony fix kamattal elérhető (a THM a lakáskölcsön futamidejétől függően: 6,70-7,65%)4
 • szerződéskötéskor rögzített törlesztő részletek

 

 

 

1Az állami támogatást törvény biztosítja, mértéke a befizetett betétek 30%-a, de évente legfeljebb 72 000 Ft. A maximális támogatást úgy érheti el, ha havonta 20 000 Ft-ot befizet. Csak akkor jár az állami támogatás, ha a megtakarítást lakáscélra költi, és ha legalább 4 évig takarékoskodik, mielőtt felvenné a pénzt. Az állami támogatás legfeljebb az első 10 megtakarítási évre jár.

2 Az EBKM-et havi 20 000 Ft-os betétbefizetés alapján számoltuk, az egyes értékek a különböző futamidők alapján térnek el egymástól (futamidő 46-120 hónap). Az EBKM-et az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével határoztuk meg, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek az Üzletszabályzatban.

3A Díjtáblázatban feltüntetett díj megfizetése mellett.
A lakáskölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, feltétele a jelzáloggal terhelt ingatlanra vonatkozó vagyonbiztosítás és az igénylő hitelképessége, amelyet a Lakástakarék az igényléskor hatályos szabályzatok alapján bírál el. A 83/2010. sz. kormányrendelet jelenleg hatályos feltételei szerint számított teljes hiteldíj mutató (THM) értéke 1 millió Ft összegű lakáskölcsönre, 5 éves hitel futamidőre 7,65%, a feltételek változása esetén mértékük módosulhat. A THM módozati paraméterek alapján kalkulált konkrét mértékét az Üzletszabályzat tartalmazza. Az egyes példáknál a módozat szerinti futamidővel kalkulált THM érték került feltüntetésre.
 

 

Kalkulátorunk segítségével kiválaszthatja, hogy melyik módozat felel meg leginkább lakáscéljai megvalósításához!

A módozatok részletes feltételeit itt találja.

A Díjtáblázat tartalmazza azokat a díjakat, melyek a szerződéses jogviszony során felmerülhetnek.

 

Az állami támogatás feltételeit erről szóló tájékoztatónk tartalmazza.

 

 

 

Mik a lakáskölcsön felvételére vonatkozó szabályok?

Az előtakarékoskodónak, illetve a kedvezményezettnek a megtakarítási időszak végén, a kiutalási időszakban kell nyilatkoznia arról, hogy igényli-e a lakáskölcsönt.

 

Lakáskölcsön csak az igénylő hitelképessége esetén nyújtható, melyet az igényléskor hatályos szabályok alapján bírálunk el. A feltételekről és az igényléshez szükséges dokumentumokról a Lakástakarék részletes tájékoztatást küld a kiutalási értesítőben.

 

A kölcsön - éppúgy, mint a megtakarítás – csak lakáscélra fordítható. Lakáscélú felhasználásnak minősül például:
 

 • lakás, családi ház, lakótelek vásárlása,
 • lakás, ház építése, cseréje,
 • lakás, családi ház bővítése, felújítása, korszerűsítése, helyreállítása,
 • közművek, kommunális létesítmények kialakítása,
 • lakáscélú kölcsön kiváltása.
   

A lakáscélú felhasználás történhet a lakás-előtakarékoskodó, a kedvezményezett vagy ezek közeli hozzátartozóinak javára is.

A lakáscélú felhasználásról, a lakáskölcsön biztosítékairól és az egyéb feltételekről az Üzletszabályzatban olvashat.

Hogyan köthet szerződést?

1. ajánlati nyomtatvány kitöltése
2. személyes beazonosítás
3. ajánlat elfogadása, szerződés létrejötte

 1.  Az ajánlati nyomtatványt kitöltheti online, az alábbi gombra kattintva, vagy kérheti személyes tanácsadónk közreműködését!

   

   

  Online szerződéskötés >>

   

   

  Online szerződéskötés esetén Önnek nem kell mást tennie, mint a kalkuláció után a felületen kitölteni az adott nyomtatványt és a szerződéskötés elindítása gombra kattintva elküldeni azt.
  Ha munkatársunk segítségével kötné meg szerződését, kérje személyes tanácsadónkat, akivel az Önnek megfelelő időpontban, egy személyes találkozón kiszámolják az Önnek leginkább megfelelő módozatot, kitöltik az ajánlatot, illetve megtörténik a beazonosítás.
   

 2. A törvényi előírásnak megfelelően szükség van a személyes beazonosításra, melyre tanácsadóink segítségével, az Önnel egyeztetett időpontban kerül sor. Ehhez szükség lesz érvényes, személyi okmányaira (személyi igazolvány, vagy útlevél, vagy kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya). Ezután Önnek már nincs más teendője, munkatársunk eljuttatja részünkre az ajánlati nyomtatványt.
   

 3. A hibátlan ajánlat elfogadásáról a Lakástakarék, a beérkezéstől számított 30 napon belül, írásban nyilatkozik, és ezzel létrejön a szerződés. A szerződés felépítéséről és tartalmáról részletesen Üzletszabályzatunkban olvashat.

Amit a szerződéskötés előtt mindenképpen tudni kell!

Egy naptári évben egy személy csak egy szerződésre veheti igénybe az állami támogatást. Ezért célszerű még a szerződéskötés előtt utánajárni, hogy a megjelölt kedvezményezettre vonatkozóan igényeltek-e állami támogatást.

 

Az állami támogatás feltételeit erről szóló tájékoztatónk tartalmazza.

Online ügyfélszolgálat

Azonosító típus:
Azonosító:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó Regisztráció Mi ez?

OBAAz  elhelyezett betétek és azok kamatai az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosítottak.
Részletek >>

Hívjon minket!

06-1-477-4884

H-P: 8.00-16.00
CS: 8.00-20.00

Kérje személyes tanácsadónkat!

Kérje személyes tanácsadónkat